Selecteer een pagina

Catering

Borrel, Feest of receptie

 

Ben je net afgestudeerd, word je 20 jaar, bent u 60 jaar getrouwd of heeft u gewoon zin in een feestje? Bij het Drank & Spijs Pakhuis bent u aan het goede adres. We passen ons aanbod geheel aan uw wensen aan, koude hapjes, warme hapjes, zeer luxe hapjes, alcoholische en niet-alcoholische dranken.
Wilt u een aangeklede receptie met hapjes, luxe borrelhapjes of alleen een drankje, wij zullen ons uiterste best doen.
Bel of mail gerust voor een vrijblijvende offerte.
 Aantal personen: 10 tot 100

 

 

 

 

Bufetten

Bent u met een gezelschap of een grote groep, voor een diner bent u bij Drank & Spijs Pakhuis aan goede adres. U kunt kiezen voor een simpel maar overheerlijk buffet of voor een uitgebreid 3-, 4- of meer gangen menu.
In de winter zit u heerlijk in de huiskamer van het pakhuis: u kunt opwarmen bij de houtkachel en weer op krachten komen met bijvoorbeeld het stevige stamppottenbuffet. In de zomer kunt u buiten in de zon genieten van onder andere een goede ouderwetse barbecue.
Qua alcoholische dranken kunt u kiezen voor een goed glas wijn of een bijzonder glaasje bier, en voor de ware liefhebber hebben wij speciale bier- en wijnarrangementen.
Aantal personen: 10 tot 80
. Neem contact op voor prijzen en suggesties.

Lunch

Een warme lunch of een koude lunch, wij maken het voor u. Eenvoudige broodjes of een uitgebreide saladebuffet, wij zetten alles voor u klaar. Sapjes, melk, koffie en thee of karnemelk: voor ieder wat wils. U hoeft enkel aan te schuiven en te genieten. U kunt ervoor kiezen de lunch geserveerd te krijgen, of zelf uw keuze samen te stellen aan een lopend buffet.
Aantal personen: 8 tot 80
Bel of mail gerust voor meer informatie.

“ We zijn enkele keren wezen vergaderen, elke keer was er een ander soepje. Lekker"

“ Heel prettig dat we op het laatste moment voor nog wat mensen extra konden bestellen."

“We kozen voor de barbecue. Uitzicht over de Zaan en de molens, zonnetje erbij. We zaten heerlijk. Lastig om daarna weer aan het werk te gaan."

OPENINGSTIJDEN

Elke dag behalve maandag:

9 – 21:30

 

Contact

06-15943243

adres

Lagedijk 146-B

1544BL Zaandijk

Volg ons